Nimi Mivitotal tulee sanoista Mi mineraalit, Vi vitamiinit jaTotal,joka viittaa kattavaan vitamiinien ja kivennäisaineiden saantiin.

Mivitotal tarjoaa valikoiman huolella valittuja mineraaleja ja vitamiineja, jotka on erityisesti suunniteltu miehille, naisille ja eläkeläisille. Meillä on tuotteita, joissa on erityisiä mineraaleja, kuten magnesiumia ja vitamiineja kuten B-vitamiinia. Meillä on myös tuote, joka on kehitetty erityisesti hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointiin. Vitamiinit ja mineraalit. Kaikille. Joka päivä.

Kasvipohjaset pakkaukset

Tuotteita on saatavana Suomessa sekä nestemäisenä että tabletteina - voit helposti valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Mivitotalin valikoima tabletteja ja nestemäisiä tuotteita on valmistettu Ruotsissa, ja sitä on saatavana vastuullisesti tuotetuissa kasvipohjaisesta muovista valmistetuissa pakkauksissa.

Ravintolisät vuodesta 1992

Mivitotal on ollut Ruotsin markkinoilla vuodesta 1992, jolloin perustajat Per Rabe ja Göran Asp yhdessä Amerikkalaisen tohtori Donsbachin kanssa alkoivat tuoda ravintolisiä Ruotsin terveyskauppoihin. 1990-luvulla yritys laajensi myyntiä naapurimaihin.

Nykyään Mivitotal on yksi suurimmista monivitamiini- ja mineraalituotemerkeistä ja se on edustettuna Pohjoismaiden markkinoilla.

Mivitotal on Midsona-konserniin kuuluva tuotemerkki. Midsona omistaa useita terveyden ja hyvinvoinnin yrityksiä Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.